Wij hebben de knop

omgedraaid

Bij Smart Energy People kiezen we voor slimme energieoplossingen. Dat betekent het maximale uit je energie halen voor een lagere, groene energiefactuur - via zonnepanelen, een thuisbatterij of laadpaal.

Slimme energie vraagt niet alleen om het produceren van hernieuwbare energie, maar ook om het energiezuinig maken van je woning en het optimaal inzetten van eigen opgewekte stroom. Smart Energy People staat jou van A tot Z bij om de knop om te draaien.

302

Laadpalen

280.000+

Zonnepanelen

1150

Batterijen

Image caption

Waar staat Smart Energy People voor?

Advies op maat

We staan onze klanten bij vanaf het eerste contact tot opvolging na plaatsing. Aan de hand van professioneel en persoonlijk advies bij het kiezen, het bezichtigen en de plaatsing willen we elke twijfel of zorg wegnemen. Geen verkooppraatjes dus, wel eerlijk advies.

Transparantie

Een helder aanbod met een even helder prijskaartje - wij hanteren eerlijke prijzen zonder achteraf te verwijzen naar kleine lettertjes in het contract. Transparante communicatie en maximale besparing voor jouw portefeuille is waar we naar streven.

Kwaliteit

Wij adviseren en installeren enkel producten die aan de hoogste kwaliteitsstandaard voldoen. Smart Energy People staat daarom garant voor een lange levensloop en een hoog rendement.

Ondersteuning

Warm contact, een vast aanspreekpunt en onaflatende bereikbaarheid zijn onze manier om een duurzame relatie met jou op te zetten. Of je nu een antwoord via chat verwacht of een telefonisch gesprek.

Luisteren is ons vak

Vriendelijk team dat alles proper achterliet

Super vriendelijk personeel en altijd hulpvaardig, zowel aan de telefoon of tijdens de montage. 👍 Proper gemonteerd en aangesloten op een correcte manier, ook de werf was proper achtergelaten.👌 Altijd fijn om met echte stielmannen of vrouwen samen te werken. Top, bedankt hiervoor!

Davy uit Diepenbeek

Icon/star/emptyIcon/star/emptyIcon/star/emptyIcon/star/emptyIcon/star/empty

Smart Energy People had het scherpste aanbod

Na diverse offertes te hebben vergeleken had Smart Energy People met groot verschil het scherpste aanbod. Na aanvaarding van de Offerte volgde een snelle en vakkundige afhandeling.

Jean uit Lummen

Icon/star/emptyIcon/star/emptyIcon/star/emptyIcon/star/empty Icon/star/empty

Oog voor detail en kwaliteit

Wij zijn heel tevreden over Smart Energy People. Van prijsofferte tot plaatsing en keuring is alles volgens plan en datum verlopen. Er werd gelet op afwerking en kwaliteit, van contactpersoon tot plaatser. Ook telefonisch bij vragen was men altijd even vriendelijk. Echt een aanrader!

Carine uit Sint-Niklaas

Icon/star/emptyIcon/star/emptyIcon/star/emptyIcon/star/empty Icon/star/empty

Nieuwsgierig naar wat we nog wisten te realiseren

Slimme energie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Door groene stroom op te wekken en strategisch in te zetten kan je namelijk heel wat besparen op je energiefactuur.

1. Voorlopers in de energietransitie

Smart Energy People is onderdeel van de Gutami Holding, die zich sinds 2014 actief inzet om de transitie naar hernieuwbare energie te versnellen. Groene energie opwekken én strategisch inzetten is voor Smart Energy People de enige manier om een duurzame toekomst te verzekeren. Daarvoor doen we beroep op 60 enthousiaste medewerkers die zich dagelijks inzetten om zoveel mogelijk mensen te laten meesurfen op de groene golf. Met kantoren in Beringen en Roeselare willen we onze steen bijdragen om Vlaanderen energieneutraal te maken.

2. Samen richting de toekomst

voka-gutami-211004-web-077_51553885269_o 1

“Onze beleidsmakers hebben al jaren de mond vol van hernieuwbare energie maar we merken dat vele mensen op hun honger blijven zitten. Met Smart Energy People willen we slimme energie beschikbaar maken voor iedereen. Zonder uitzondering. Onze decennialange ervaring en inzichten in de sector laten ons toe hernieuwbare energie te democratiseren. Zo kan iedereen die wil zijn steentje bijdragen.”

Marina Doggen - CEO

Werk vind je overal, werkzekerheid vind je bij ons.

Benieuwd naar al onze vacatures?